Şehit Samet Kaymakçı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://sehitsametkaymakcikizaihl.meb.k12.tr
Adres : GÜMÜŞTEKİN MAH. LOHANZADE MUSTAFA NUREDDİN CAD. M.ŞAHİN BATMAZOĞLU İLKOKULU NO 5 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
VİZYON : Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Okulumuz Şehit Samet KaymakçıKız Anadolu İmam Hatip Lisesinin misyonu,öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-14.40
Yabancı Dil : İngilizce,Arapça
Servis :
Ulaşım : Cumhuriyet, 60. yıl, SSK-Cezaevi, Sümerbank, Hoşgör dolmuşları ve şehrin bir çok yerinden hareket eden toplu ulaşım araçları okulumuzun çok yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz şehir merkezinde olup Kaymakamlık ve ilçe milli müdürlüğüne 200 mt. mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şahinbey Kaymakamlığı ve belediyesine 200 mt. mesafede olup Devlet Malzeme Ofisi karşısındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Mevcut